ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

کرونا مجلس را دو هفته تعطیل کرد

کرونا مجلس را دو هفته تعطیل کرد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه هیات رئیسه درباره اجرای پروتکل‌های ستاد کرونا گفت: براساس این تصمیم از هفته آینده به مدت دو هفته جلسات علنی مجلس برگزار نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد امیرآبادی فراهانی»‌ روز دوشنبه با اشاره به مصوبه هیات رئیسه درباره اجرای پروتکل‌های ستاد کرونا به خبرنگاران گفت: براساس این تصمیم مجلس شورای اسلامی از هفته آینده به مدت دو هفته جلسه علنی نخواهد داشت و نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خود خواهند رفت.

 

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان مجلس طبق روال بعد از حضور به مدت 3 هفته در مجلس و برگزاری جلسات علنی، برای یک هفته و به منظور سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند که بعد از پایان تعطیلات عید نوروز قرار بود، مجلس چهار هفته جلسه علنی داشته باشد و بعداز آن نمایندگان به مدت یک هفته و همزمان با شب‌های احیاء به حوزه‌های انتخابیه خود بروند. اما اکنون با وجود شیوع موج چهارم کرونا و وضعیت قرمز تهران و بسیاری از شهرهای کشور این تصمیم تغییر پیدا کرد.

 

امیرآبادی‌فراهانی تاکید کرد: به موجب مصوبه هیات رئیسه مجلس و تاکید به وکلای ملت، از آنها خواسته شده تا در مدت حضور دو هفته‌ای خود در حوزه‌های انتخابیه از برگزاری ملاقات‌های مردمی برای حفظ جان ملت عزیز خودداری کرده و برای پیگیری و حل مشکلات موکلان خود، جلسات خود را با حداقل حضور افراد و بیشتر به صورت تلفنی و از طریق فضای مجازی برگزار کنند.

 

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: این تصمیم هیات رئیسه مجلس با توجه به افزایش تعدادفوتی‌های ناشی از شیوع کرونا و توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و صیانت از جان و سلامتی مراجعات مردمی و کارکنان مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار